Pagatavo! Gardās vegāniskās pankūkas

© Kadrs no video

Vai šo gadu esi iesācis, nolemjot ievērot veselīgu uzturu un pievērsties aktīvam dzīvesveidam? Vai varbūt esi pavisam atteicies no piena produktiem? Tad ir īstais brīdis pamēģināt kaut ko jaunu. Šīs debešķīgi gardās un veselīgās pankūkas iespējams pagatavot, neizmantojot olas, govs pienu aizstājot ar sojas pienu. Tās garšos tikpat labi kā tradiconālās pankūkas. Izmēģini un varam garantēt, ka tas būs tā vērts!

Nepieciešams:

  • milti ( 450 g.);
  • cukurs ( 2 tējk.);
  • cepamais pulveris ( 1 tējk.);
  • sāls ( 1 tējk.);
  • augu eļļa ( 60 ml);
  • vaniļas ekstrakts ( 1/2 tējk.);
  • sojas piens ( 750 ml);
  • eļļa (pankūku cepšanai) ( 3 tējk.);
  • kļavu sīrups;
  • avenes.

1. Vispirms bļodā ieber miltus, kuriem pievieno cukuru, cepamo pulveri un sāli.

2. Tad visu kārtīgi sajauc.

Kadrs no video

3. Tālāk pievieno augu eļļu, vaniļas ekstraktu, sojas pienu un visu kārtīgi samaisa līdz izveidojas viendabīga masa.

Kadrs no video

Kadrs no video

4. Pēc tam cepampannā ielej eļļu un katru pankūku cep divas minūtes no katras puses, līdz tā paliek zeltaini brūna.

Kadrs no video

Kadrs no video

5. Pankūkas vienu virs otras kārto šķīvī. Tām var pārliet pāri kļavu sīrupu, izrotāt ar avenēm vai augļiem, kas pašam garšo. Labu apetīti!

Kadrs no video

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais