"Rimi" dalījies ar recepti, kurā jūtamas svētku garšas - kanēlis, krustnagliņas, ingvers... Nobaudi!
1. Bļodā ber miltus, brūno cukuru, sodu, kanēli, ingveru, krustnagliņas, sāli un kārtīgi samaisa.
2. Pievieno klāt sviestu. Ar elektrisko mikseri maisa līdz vienmērīgai masai.
3. Pamazām pievieno iesala ekstraktu un pienu. Turpina miksēt.
4. Masu liek ledusskapī uz 30 min, lai sacietē.
5. Tikmēr uzsilda krāsni uz 180°C. Cepampannu izklāj ar cepampapīru.
6. No masas veido bumbiņas. Katru rullē cukurā, tad pūdercukurā. Liekot uz cepampannas, bumbu piespiež klāt, lai veidotos cepumu forma.
7. Liek cepties uz 12 minūtēm. Tad ļauj atdzist uz cepampannas 2 minūtes un pārliek uz trauka atdzesēties.