Izmēģini! Eksotiski un viegli pagatavojami Āzijas ēdieni

© pexels.com

Izmēģini pavisam vienkāršas Āzijas receptes un nonāc pavisam citā garšu pasaulē! Tas būs gards garšu ceļojums ar Āzijai raksturīgiem ēdieniem!

Publicitātes foto

Vegānais voks

Pagatavošanas laiks - 30 minūtes.

Porciju skaits - 2.

Nepieciešams:

  • 20 g cepamās eļļas;
  • 1 paciņa olu nūdeļu;
  • 5 šampinjoni;
  • 10 g loku;
  • 1⁄2 violetā sīpola;
  • 100 g mango vokmērces;
  • 100 g brokoļu;
  • 50 g bambusu dzinumu.

Pagatavošana:

Sagriez sīpolu gredzenos, šampinjonus, brokoļus un bambusu dzinumus. Uzkarsē vokpannu, ielej tajā eļļu un, intensīvi maisot, pievieno pusi no sagrieztā sīpola, šampinjonus, brokoļus, bambusa dzinumus. Visu gatavo pannā 3 minūtes, tad pievieno mango mērci un turpini maisīt. Kad mērce novārījusies, liec klāt iepriekš novārītas olu nūdeles un gatavo vēl 2 minūtes.

Pasniedz ar violetā sīpola gredzeniem un smalki sagrieztiem lokiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā