Zupa gadsimtiem ilgi ir bijusi virtuves sastāvdaļa visā pasaulē, kas saistās ar siltumu un mājīgumu katrā bļodā. Neatkarīgi no tā, vai tā ir bagātīga, krēmīga biezzupa, sātīgs dārzeņu maisījums vai dzidrs, smaržīgs buljons, zupa ir atrodama katrā kultūrā un gadalaikā, pielāgojoties visām jūsu rīcībā esošajām sastāvdaļām. Kā šo ēdienu padarīt vēl labāku, raksta “realsimple”.
Neatkarīgi no tā, kāda veida zupu es gatavojat, izmēģiniet pievienot papildus tikai vienu sastāvdaļu - cannellini pupiņas, jeb vienkāršāk - konservētas parastās, krūmu jeb dārza pupiņas.
Gatavojot krēmzupas, pupiņas var kļūt par lielisku piena produktu alternatīvu - tās palīdzēs zupai iegūt zīdaino, krēmīgo tekstūru.
Ļaujiet pupiņām vārīties un mīkstināties apmēram 5 minūtes, pirms izmantojat iegremdējamo blenderi, lai visas sastāvdaļas apvienotu biezā, samtainā zupā.
Kā izrādās, pupiņu pievienošana kā piena vai krējuma aizstājējs zupai piešķirs tikpat bagātīgu tekstūru, bet ar pievienotiem proteīniem, vitamīniem un minerālvielām. Šāds ēdiens būs arī nedaudz vieglāk sagremojams, jo pupiņas ir labi sablendētas.
Balto pupiņu triku var izmantot gandrīz ikvienā zupā - tikai, atkarībā no zupas veida, tās ir vai jāsablendē, vai jāatstāj veselas. Pupiņas ir arī ļoti lēta, ērti izmantojama un viegli uzglabājama virtuves sastāvdaļa - parūpējieties, lai dažas burkas konservētu pupiņu vienmēr būtu jūsu virtuves plauktā.
Gada siltajā laikā izmēģiniet pagatavot auksto tomātu zupu, krēma vietā pievienojot baltās pupiņas!