Pavisam vienkārši! Gardā melleņu kokteiļa recepte

© Cookbook

Melleņu vietā var izmantot citas ogas vai augļus, piena vietā - saldējumu, bet cukura vietā - medu.

Sastāvdaļas:

  • Piens: 200 g
  • Melleņu biezenis: 100 g
  • Cukurs: 15 g

Pagatavošana:

Blenderī ieliek mellenes (vēlams atdzesētas), pārber ar cukuru un ielej aukstu pienu.

pexels.com

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais