RECEPTE: tītara gaļas kotletes ar burkāniem un fetas sieru

© Pixabay

Kotletes izdodas sulīgas, maigas un mīkstas. Pasniedz ar iecienītajām piedevām vai mērci.

Sastāvdaļas

  • 700-800 g tītara maltās gaļas
  • 1 ola
  • 1 burkāns
  • Daži diļļu un pētersīļu zariņi
  • 50 g rīvmaizes
  • 100 g fetas siera
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

1․ Sajauc malto gaļu ar olu, rīvētiem burkāniem, sakapātiem zaļumiem un rīvmaizi.

2․ Pievieno gabaliņos salauzītu fetas sieru, sāli un piparus, samaisa vēlreiz.

3․ Veido nelielas kotletītes.

4․ Uz pannas sakarsē eļļu uz vidējas uguns. Liek tajā kotletes un aptuveni 4-5 minūtes cep zeltaini brūnas no katras puses. Apgriež otrādi un ar vāku gatavo vēl tikpat ilgi.

Labu apetīti!

VĒL DAUDZAS INTERESANTAS RECEPTES - KOTLEŠU PAVĀRGRĀMATĀ!

Virtuvē

Domājot par brokastu ēdieniem, daudziem pirmais, kas nāk prātā, ir sviestmaizes, brokastu pārslas, putras vai olas. Ja jums ir apnikuši ierastie brokastu ēdieni, iesakām izmēģināt jaunu recepti - grieķu jogurtu ar piedevām!