Gordona Remzija padoms, kā pareizi un ātri sagriezt sīpolus

© pexels.com

Nav šaubu, ka šefpavārs Gordons Remzijs ir īsts profesionālis, tāpēc viņa padomiem ir vērts sekot. Šefpavārs dalās ar pavisam vienkāršu triku, kā viegli sagriezt sīpolus!

Vajadzēs:

  • sīpolu;
  • nazi;
  • dēlīti.

Process:

1. Nomizojiet sīpolu.

2. Pārgrieziet sīpou uz pusēm.

Svarīgi! Nenogrieziet nost sīpola "saknīti" jeb saknes daļu!

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ņemiet vienu sīpola pusīti, novietojiet to uz dēlīša.

4. Veciet iegriezumus sīpolā pa tā šķiedru (skat. attēlu). Iegriezumus veiciet pēc iespējas tuvāk saknei. Saknei ir jānotur sīpola šķēlītes vienkopus!

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Pēc tam sīpolā veciet divus horizontālus iegriezumus. Līdzīgi kā iepriekš, veiciet iegriezumus pēc iespējas tuvāk saknītei.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Tagad atliek vien griezt sīpolu kā ierasti!

Virtuvē

Šis makaronu sacepums ar maltu liellopu gaļu, sasmalcinātu mocarellu un slepeno sastāvdaļu ir tik vienkārši pagatavojami, un atstāj daudz vietas uzlabojumiem vai izmaiņām - pagatavojiet to ar savas ģimenes iecienītajām sastāvdaļām. Ar recepti dalās “allrecipes.com”.

Svarīgākais