Gordona Remzija padoms, kā pareizi un ātri sagriezt sīpolus

© pexels.com

Nav šaubu, ka šefpavārs Gordons Remzijs ir īsts profesionālis, tāpēc viņa padomiem ir vērts sekot. Šefpavārs dalās ar pavisam vienkāršu triku, kā viegli sagriezt sīpolus!

Vajadzēs:

  • sīpolu;
  • nazi;
  • dēlīti.

Process:

1. Nomizojiet sīpolu.

2. Pārgrieziet sīpou uz pusēm.

Svarīgi! Nenogrieziet nost sīpola "saknīti" jeb saknes daļu!

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ņemiet vienu sīpola pusīti, novietojiet to uz dēlīša.

4. Veciet iegriezumus sīpolā pa tā šķiedru (skat. attēlu). Iegriezumus veiciet pēc iespējas tuvāk saknei. Saknei ir jānotur sīpola šķēlītes vienkopus!

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Pēc tam sīpolā veciet divus horizontālus iegriezumus. Līdzīgi kā iepriekš, veiciet iegriezumus pēc iespējas tuvāk saknītei.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Tagad atliek vien griezt sīpolu kā ierasti!

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais