Gardi! Kraukšķīgā gaileņu uzkoda

© pexels.com

Ir klāt gaileņu laiks. Ja jums ir apnikušas ierastās sēņu pagatavošanas receptes, izmēģiniet ko jaunu - kraukšķīgās gailenes!

Vajadzēs:

  • gailenes;
  • 1 glāzi miltu;
  • sāli (pēc garšas);
  • melnos piparus (pēc garšas);
  • 1 ēdamkaroti karija;
  • divas olas;
  • eļļu.

Pagatavošana:

1. Notīriet un nomazgājiet sēnes.

2. Sajauciet kopā miltus ar kariju, sāli, melnajiem pipariem.

3. Sakuliet atsevišķā traukā olu.

4. Ievietojiet veselas sēnes miltu maisījumā un pēc tam olā.

5. Uzkarsējiet pannu un cepiet gailenes līdz panējums ir brūnā krāsā.

Sēnes tiek pagatavotas un ceptas līdzīgi kā karbonādes. Lai garšīgi!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais