Gardi! Kraukšķīgā gaileņu uzkoda

© pexels.com

Ir klāt gaileņu laiks. Ja jums ir apnikušas ierastās sēņu pagatavošanas receptes, izmēģiniet ko jaunu - kraukšķīgās gailenes!

Vajadzēs:

  • gailenes;
  • 1 glāzi miltu;
  • sāli (pēc garšas);
  • melnos piparus (pēc garšas);
  • 1 ēdamkaroti karija;
  • divas olas;
  • eļļu.

Pagatavošana:

1. Notīriet un nomazgājiet sēnes.

2. Sajauciet kopā miltus ar kariju, sāli, melnajiem pipariem.

3. Sakuliet atsevišķā traukā olu.

4. Ievietojiet veselas sēnes miltu maisījumā un pēc tam olā.

5. Uzkarsējiet pannu un cepiet gailenes līdz panējums ir brūnā krāsā.

Sēnes tiek pagatavotas un ceptas līdzīgi kā karbonādes. Lai garšīgi!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Lieliskas pastas maltītes pagatavošanā viens no svarīgākajiem posmiem ir perfekti izvarīt pastu jeb makaronus. Lai izvārītu perfektu pastu, ievērojiet šos deviņus soļus! 

Svarīgākais