Noderīgs triks virtuvē: kā atbrīvoties no nepatīkamiem aromātiem uz virtuves dēlīšiem?

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Griežot gaļu, zivis vai kādu citu pārtikas produktu ar spēcīgu aromātu virtuves dēlīši var "pievikties" ar to smaržu. Reizēm no šī aromāta nemaz nav viegli atbrīvoties. Ja arī jums neizdodas atbrīvoties no nepatīkamā aromāta uz virtuves dēlīša, izmēģiniet šo triku!

Vajadzēs:

  • ledus trauciņus;
  • zobu pastu;
  • netīru virtuves koka dēlīti.

Process:

1. Ledus trauciņa katru iedaļu piepildiet ar zobu pastu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Lieciet trauciņu saldētavā. Zobu pastai nepieciešams sasalt.

Jūsu virtuves koka dēlīšu "atsvaidzinātājs" ir gatavs. Brīžos, kad nepieciešams atbrīvoties no netīrumiem, nepatīkamiem aromātiem uz koka dēlīša, izņemiet no saldētavas laukā vienu sasaldēto zobu pastas gabaliņu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Paberzējiet zobu pastu gar koka dēlīti un pēc tam to nomazgājiet.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Nepatīkamajam aromātam vajadzētu pazust!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Grieķu mērce, ko tradicionāli gatavo no jogurta, gurķa, ķiploka un piparmētras, ir lieliska kopā ar svaigiem dārzeņiem, maizi, čipsiem, krekeriem un citām uzkodām. Šī “BBC Good Food” recepte tiek slavēta kā "svaiga un vienkārša", un receptes autors Bārnijs Desmazērijs saka, ka to ir "lieliski pasniegt kopā ar grauzdētu pitas maizi vai lēni sutinātu jēra gaļu".

Svarīgākais