Internetā pieejami daudz un dažādi ēdienu gatavošanas padomi un triki. Bet vai tiem visiem var ticēt? Šefpavāri nosauc 5 izplatītākās kļūdas, kuras pieļaujam, gatavojot maltītes.
Siltas un saulainas dienas ir īstais brīdis, lai ar ģimeni vai draugiem izbaudītu vasaras gardāko pieredzi – dažādus grilējumus. Rimi Gardēdis Normunds Baranovskis dalās ar pavisam vienkāršu, bet gardu gaļas pagatavošanas recepti! Izmēģini siltos rumpsteika salātus!
Vasarā ir diezgan viegli iedzīvoties gremošanas traucējumos, ja uzturā lieto produktus, tostarp augļus un dārzeņus, kas ir nepareizi uzglabāti un jau sākuši bojāties.
Beidzot sākusies īsta sēņu sezona. Pēc bagātīgajiem lietiem arī gailenes izskatās pēc sēnēm, nevis kaltētām strēmelītēm. Ja ar gailenēm izdodas pielasīt veselu spaini, tad jārēķinās, ka to notīrīšanai arī vajadzēs tērēt laiku, knibinoties ap katru sēni. Sarmīte Pīka jau pērn dalījās ar izcilu padomu, kā vienkārši un ērti notīrīt gailenes.
Pavisam drīz mājas būs pilnas ar gardiem, paša audzētiem tomātiem. Reizēm tomātu ir tik daudz, ka tiem vairs nespējam rast pielietojumu. Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo triku, kā ilgāk saglabāt tomātus svaigus un sulīgus!
Mājas tīrīšana tikai retajam liksies patīkama nodarbe, tā prasa daudz laika un spēka. Nākamreiz, kad tīrīsiet virtuvi, pievērsiet uzmanību šīm septiņām lietām. Tās visbiežāk netiek pietiekami labi notīrītas vai vispār tīrītas!
Vai arī jums ir gadījies aizmirst ledusskapī salātlapas? Atceroties par tām, tās jau ir savītušas un nekam nedarīgas. Mums ir padomā viens vienkāršs triks, kā savītušām salātlapām iedot "otro dzīvību".