Virtuvē

14.nov 2022
Teju ikvienam sīpolu griešana liekas tīrās mokas, jo tie mums liek raudāt. Šefpavārs nosauc 5 trikus, ko darīt, lai izvairītos no asarām.
13.nov 2022
Šīs mīkstās šokolādes konfektes ir ne tikai viegli pagatavojamas, bet arī ļoti gardas. Izmēģiniet šo recepti un ieprieciniet savas garšas kārpiņas.
10.nov 2022
Mūsdienu steidzīgā dzīves ritma dēļ un laika taupīšanas nolūkos izlaistas pusdienas nav retums. Noslogoto profesiju pārstāvji mēdz atrunāties, ka lielā darba apjoma dēļ pusdienu ieturēšanai vienkārši nav laika. Tomēr pilnvērtīga pusdienu maltīte palīdz optimizēt intelektuālās spējas atlikušās darba dienas laikā, kā arī regulēt enerģiju un cukura līmeni asinīs.
6.nov 2022
Pagatavojiet ierasto kakao dzērienu jaunās garšās - pievienojiet tam klāt karameli un sāli.
5.nov 2022
Reizēm skaistas burciņas un pudeles ir žēl mest laukā, taču to nākas darīt, jo ir problēmas ar to izmazgāšanu, piemēram, to "kakliņš" ir pārāk šaurs, lai ieliktu švammīti. Šādā situācijā talkā var nākt mūsu padoms!
2.nov 2022
Šis ir ābolu laiks! Tāpēc piedāvājam jums izmēģināt pavisam jaunu recepti - ābolu virtuļus.
1.nov 2022
Lai produkti neizietu zudībā, mēs bieži vien mēdzam to sasaldēt. Daudzi pārtikas produkti pēc sasaldēšanas nezaudē savas vērtīgās īpašības. Tomēr ir vairāki pārtikas produkti, kurus profesionāli šefpavāri neiesaka izmantot kulinārijā, jo tie zaudē ne tikai savu garšu, bet arī tekstūru.
30.okt 2022
Jau rīt gaidāma gada spocīgākā nakts - Helovīni. AlkOutlet piedāvā divas idejas stilīgiem, alkoholiskiem kokteiļiem.
29.okt 2022
Kraukšķīga karameles garoziņa, maigs vaniļas krēms – iebaudi karotīti un vienā mirklī nokļūsti Francijā… Pagatavot šo kārumu mājās, izrādās, nemaz nav sarežģīti!
28.okt 2022
Izmēģini pagatavot ceptus ēdamos kastaņus, ja gadījies tos ieraudzīt veikalā.Tuvojoties ziemas sezonai, tie vairs nav liels retums. Un atceries, ka mūsu parkos visbiežāk sastopamie zirgkastaņas augļi nav ēdami!
27.okt 2022
Saldais krējums sātīgajai un aromātiskajai zivju zupai piešķir maigu garšu.
26.okt 2022
Šis triks noderēs ikvienai kūku un kēksu cepējai. Dekorēšana ne vienmēr ir sarežģīts process, to var paveikt pavisam vienkārši un ātri. Rezultāts būs satriecošs!
21.okt 2022
Zeltaini brūnas kartupeļu kotletītes ar sīpoliem var pasniegt kā patstāvīgu ēdienu ar krējumu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.
20.okt 2022
Japāņu gaumē marinētu skumbriju var pasniegt kā uzkodu vai izmantot salātiem un sviestmaizēm.
19.okt 2022
Šis krēms īpaši patiks aizņemtām saimniecēm – vajadzīgas tikai divas sastāvdaļas un mazliet laika. Sviesta un iebiezinātā piena krēms īpaši labi noder kūciņām un tortēm.
17.okt 2022
Brīdī, kad no dārziem un veikalu plauktiem uz virtuvēm sāk velties omulīgi apaļie ķirbji, katra pavāra svēts pienākums ir pagatavot vismaz vienu ķirbju ēdienu! Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā divas ķirbju ēdienu receptes, kas noteikti jāpagatavo šoruden.
15.okt 2022
Brīvdienu rītos sevi vajag palutināt ar īpaši gardām brokastīm. Šī ir pavisam vienkārša un ātri pagatavojama recepte! Būs gardi!
14.okt 2022
Brīvdienu vakaros, pavadot laiku skatoties filmas, roka tā vien stiepjas dažādu uzkodu virzienā. Ja jums ir apnikušas ierastās uzkodas un vēlaties pamēģināt kaut ko jaunu, tad mums ir ideja - sāļā uzkoda no kukurūzas.
9.okt 2022
Parūpējieties par drošību virtuvē un izveidojiet nažu turētāju! Šis ir pavisam vienkāršs veids, kā neieguldot lielus līdzekļus, izveidot praktisku nažu turētāju.
7.okt 2022
Kūku, smalkmaizīšu vai citu miltu izstrādājumu dekorešānā liels palīgs ir konditorejas maisiņš. Ja jums tāda nav, bet ir nepieciešamība tādu iegādāties, mums ir ideja, kā šādu konditorejas maisiņu izveidot pašam!
6.okt 2022
Karstas pannas un katlus nav ieteicams novietot uz virtuves virsmām. Tā jūs virsmas varat sabojāt. Mums ir ideja, kā risināt šo problēmu! Izveidojiet karstumizturīgu paliktni no koka knaģiem!
4.okt 2022
Mājās cepot biskvītus, reizēm tos nepieciešams pāgriezt divās daļās. Lai no viena biskvīta sanāktu divi. Šis var būt sarežģīts process, jo ne vienmēr izdodas biskvītu pārgriezt perfekti uz pusēm. Piedāvājam jums triku, kā to paveikt ātri un precīzi!