Virtuvē

2.jūl 2022
Avokado ir daudzu cilvēku iemīļots auglis. Tam var rast daudz un dažādus pielietojums. Tomēr reizēm, gatavojot ēst, nav nepieciešams vesels avokado, bet, piemēram, puse šī augļa. Ja otra puse tiek ievietota ledusskapī, tā sāk apbrūnēt.
26.jun 2022
Šefpavārs Māris Jansons dalījies ar itāļu zupas recepti.
26.jun 2022
Atcerēties dažus būtiskus pamata ieteikumus – no tiem galvenais – pamēģināt, iesaka eksperts Juris Grīnbergs.
25.jun 2022
Svinot Jāņus lielākā vai mazākā pulkā, bieži vien katrs uz svinībām ierodas ar savu siera rituli. Tāpēc nav brīnums, ka siers pēc svētkiem paliek pāri. Izmēģiniet šo recepti un pagatavojiet gardu siera uzkodu!
20.jun 2022
Straujiem soļiem tuvojas svētki, kuru laikā galdā tiks celti dažādi labumi. Pārsteidziet svētku viesus un izveidojiet skaistu uzkodu plati!
19.jun 2022
Tradicionālās zviedru virtuves gaļas bumbiņas ir daudzpusīgs un gards ēdiens, ko daudzi jau sen pazīst ārpus Zviedrijas robežām. Šefpavārs Māris Jansons ir radījis mājās viegli pagatavojamu recepti, izmantojot tradicionālās zviedru gaļas bumbiņas.
18.jun 2022
Izmēģini pagatavot plācenīšus uz pannas – izdodas ļoti maigi, gaisīgi un kraukšķīgi.
17.jun 2022
Kraukšķīgi cepumi no visvienkāršākajām sastāvdaļām.
16.jun 2022
Lieliskas, sātīgas un veselīgas brokastis visai ģimenei ar svaigiem zaļumiem, mīkstu sieru un aromātiskiem garšaugiem.
14.jun 2022
Pagatavo mājās kakao sīrupu un pievieno to kafijai ar pienu.
13.jun 2022
Šī recepte paredz gurķu pārliešanu ar karstu ūdeni, tāpēc tie būs gatavi ātrāk, tāpēc šis variants piemērots nepacietīgajiem.
13.jun 2022
"The Sun" nosaukuši 8 produktus, kurus drīkst lietot arī pēc tam, kad beidzies uz iepakojuma norādītais derīguma termiņš.
12.jun 2022
No rabarberiem var pagatavot lieliskus saldēdienus. “Rimi Bērniem” garšas eksperte Lība Smildziņa iesaka izmēģināt gardo rabarberu saldo zupu ar klimpām.
11.jun 2022
Kopā ar upeņu lapām iespējams izmantot arī citus dārza augus un pagatavot veselīgu dzērienu, kas būs bagāts ar C vitamīnu.
10.jun 2022
Šī itāļu deserta versija pēc garšas atšķiras no klasiskās receptes, toties pagatavot ir ļoti vienkārši, sastāvdaļas – ikvienam pie rokas!
8.jun 2022
Populārā Ukrainas ēdienu blogere Alīna Fūdī dalās ar vakariņu ēdienu recepti, kas pēc viņas teiktā, palīdzēs saglabāt tievu vidukli. Viņa iesaka sagatavot ir vistas fileja ar dārzeņiem.
7.jun 2022
Teju katrā lauku mājā zaļo rabarberu krūms. Tā ir ne tikai krāšņa pagalma rota, bet arī vērtīgs vitamīnu avots, turklāt 100 gramu rabarberu satur vien 21 kaloriju, jo tā pamatu – 95% – veido ūdens.
5.jun 2022
Jūsu kafija tikai iegūs, ja tās pagatavošanai veltīsiet nedaudz rūpības un pareizi strādāsiet ar pieejamo materiālu. Kā pagatavot tiešām labu kafiju mājas apstākļos, stāsta barista Gatis Silenieks.
2.jun 2022
Četrās daļās sagrieztas vistu olas vai veselas paipalu oliņas lieliski papildina ierastos dārzeņu salātus un padara tos daudz sātīgākus
1.jun 2022
Var pasniegt kopā ar piedevām uzreiz pēc pagatavošanas vai vispirms nedaudz pasautēt tomātu mērcē. Frikadelītes izddodas maigas, diētiskas un garšīgas. Katrā ir tikai 75 kalorijas, 6 g olbaltumvielu, 3 g tauku un 4 g ogļhidrātu.
31.mai 2022
Vafeles izdodas nevainojamas: mēreni saldas, mīkstas un ar skaistu zeltainu garoziņu. Vēl labāk, tās var pagatavot no tā, kas noteikti atrodas ikvienas saimnieces ledusskapī.
28.mai 2022
Klasiski šo kokteili gatavo no tekilas, laima sulas un citrusu liķiera. Šoreiz piedāvājam izmēģināt atspiedzinošu bezalkoholisko versiju. Izdodas aromātisks un garšīgs dzēriens!