Vai arī jums ir gadījies aizmirst ledusskapī salātlapas? Atceroties par tām, tās jau ir savītušas un nekam nedarīgas. Mums ir padomā viens vienkāršs triks, kā savītušām salātlapām iedot "otro dzīvību".
Avokado ir daudzu cilvēku iemīļots auglis. Tam var rast daudz un dažādus pielietojums. Tomēr reizēm, gatavojot ēst, nav nepieciešams vesels avokado, bet, piemēram, puse šī augļa. Ja otra puse tiek ievietota ledusskapī, tā sāk apbrūnēt.
Svinot Jāņus lielākā vai mazākā pulkā, bieži vien katrs uz svinībām ierodas ar savu siera rituli. Tāpēc nav brīnums, ka siers pēc svētkiem paliek pāri. Izmēģiniet šo recepti un pagatavojiet gardu siera uzkodu!
Tradicionālās zviedru virtuves gaļas bumbiņas ir daudzpusīgs un gards ēdiens, ko daudzi jau sen pazīst ārpus Zviedrijas robežām. Šefpavārs Māris Jansons ir radījis mājās viegli pagatavojamu recepti, izmantojot tradicionālās zviedru gaļas bumbiņas.
Populārā Ukrainas ēdienu blogere Alīna Fūdī dalās ar vakariņu ēdienu recepti, kas pēc viņas teiktā, palīdzēs saglabāt tievu vidukli. Viņa iesaka sagatavot ir vistas fileja ar dārzeņiem.