Virtuvē

2.mar 2022
Produktu sasaldēšana ir lielisks veids, kā tos uzglabāt ilgākā laika posmā un samazināt pārtikas izšķērdēšanu. Tomēr ir vairāki produkti, kurus eksperti iesaka kategoriski nelikt saldētavā!
1.mar 2022
Atsvaidzinoša citronu glazūra, kas pagatavojama pāris minūtēs. Lieliski sader ar kēksiem, tortēm, kūkām un mafiniem.
28.feb 2022
Vienkāršas kotletes ar kāpostiem, burkāniem un sīpoliem. Tās izdodas tik garšīgas, ka kļūs par iecienītu ēdienu visai ģimenei.
27.feb 2022
Zupa izdodas neparasta, bieza, samtaini maiga, ar piesātinātu garšu.
22.feb 2022
Fitnesa entuziaste un pavārgrāmatu "Zelta sastāvdaļa" autore Paula Freimane sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar savu veselīgo proteīna batoniņu recepti.
17.feb 2022
Šī biskvīta recepte nedaudz atšķiras no klasiskās ar to, ka biskvīts izdodas maigāks un sulīgāks.
16.feb 2022
Arī tik vienkārša gatavošanas procedūra, kā olu uzvārīšana, var tikt sabojāta, šo trīs populāro kļūdu dēļ.
15.feb 2022
Pikantas gaļas bumbiņas ar ingveru un kinzu Austrumu gaumē lieliski sader ar laima mērci.
14.feb 2022
Valentīndienas vakarā piedāvājam pavisam vienkāršu ideju desertam, lai radītu svētku noskaņu.
11.feb 2022
Siera kūku iespējams pagatavot bez cepšanas, izmantojot savus iecienītākos cepumus. Šajā receptē izmantoti nesāļi krekeri. Laba doma ir izvēlēties krekerus ar sezama sēkliņām, kas garšu padarīs vēl interesantāku.
10.feb 2022
Slavenais šefpavārs Gordons Remzijs dalījies ar gardu mini Pavlovas recepti Valentīna dienai.
8.feb 2022
Kartupeļu vārīšana var būt diezgan ilgs process, taču ir kāds triks, kā šo procesu ievērojami paātrināt, atklāj belnovosti.by.
7.feb 2022
Valentīna dienai piestāv sirdis un saldumi. Apkopojiet šīs divas lietas vienā! Izveidojiet gardas, sirds formas karameles!
6.feb 2022
Pelmeņus vienmēr var pagatavot neticami garšīgi, ja seko līdzi tam, cik kvalitatīvas ir sastāvdaļas. Taču gala rezultāts būs atkarīgs ne tikai no mīklas un gaļas kvalitātes: ir svarīgi arī tos pareizi pagatavot.
5.feb 2022
Katrā virtuvē ir savi likumi, un katrai mājsaimniecei savi kulinārijas triki. Atklāts, kas jāpievieno maltajai gaļai, lai kotletes būtu mīkstas un sulīgas un vienkārši izkustu mutē, raksta belnovosti.by.
3.feb 2022
Kā zināms, tad gatavot maltīti pašam ir maciņam draudzīgāk, nekā doties ēst ārpus mājām. Piekopiet šos astoņus paradums, tie palīdzēs veiksmīgāk ieekonomēt naudu brīžos, kad gatavojat!
1.feb 2022
Rolli ir populāra Āzijas virtuves uzkoda. Tos pavisam veikli iespējams pagatavot ledus formiņā.
27.jan 2022
Ātri un viegli! Apkopojām trīs vienkāršas metodes, kā nolobīt ķiploku!
26.jan 2022
Teju ikvienam noteikti ir gadījies tā, ka gribas apēst gardu sviestmaizi, bet sviests aizmirsts ledusskapī. Tas ir ļoti ciets un nav iespējams to uzziest uz maizes. Šis ir pavisam viegls triks, kā ātri iegūt mīkstu sviestu!
24.jan 2022
Kas var būt nepatīkamāks par trauku mazgāšanu? Atvieglo šo ikdienas darbu, izveido universālu trauku švammi!
22.jan 2022
Arī tik ikdienišķus produktus kā kartupeļus un olas var pasniegt mazliet radošākā veidā, lai arī mājās radītu sev restorāna cienīga izskata maltīti.
15.jan 2022
Brīvdienu rītiem piestāv īpašas brokastis. Pasniedz saviem mīļajiem ierastās brokastis pavisam neparastā veidā!