RECEPTE: Citronu glazūra kūkām un tortēm

© Pixabay

Atsvaidzinoša citronu glazūra, kas pagatavojama pāris minūtēs. Lieliski sader ar kēksiem, tortēm, kūkām un mafiniem.

Sastāvdaļas

  • 100 g pūdercukura
  • 2-3 ēdamkarotes citrona sulas

Pagatavošana

1․ Pievieno pūdercukuram pusi citrona sulas, rūpīgi izmaisa.

2․ Maisot ar putojamo slotiņu, pa pilītei pielej atlikušo citrona sulu. Glazūrai jākļūst viendabīgai un gludai.

IZMĒĢINI ARĪ BIEZPIENA KRĒMA RECEPTI!

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais