Valentīna dienai piestāv sirdis un saldumi. Apkopojiet šīs divas lietas vienā! Izveidojiet gardas, sirds formas karameles!
1. Uz cepamās pannas izklājiet cepamo papīru.
2. Pēc tam ņemiet divus karameļu spieķīšus, izveidojiet no tiem sirds formu.
3. Pa vidu sirdij ielieciet koka irbulīti.
4. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Sakarsētajā cepeškrāsnī, uz trīs līdz piecām minūtēm, ievietojiet cepamo pannu ar konfektēm.
5. Izņemiet no krāsns cepamo pannu. Karameļu spieķīši būs mazliet pakusuši, uzmanīgi to galus saspiediet kopā, lai izveidotos perfektas sirdis. ! Esiet uzmanīgi, karameles būs karstas.
6. Kad iepriekšējais solis veikts, nepieciešams izkausēt šokolādi.
7. Sirds vidū ielejiet šokolādi.
8. Pa virsu šokolādei varat uzbērt konditorejas skaidiņas vai citus ēdamos dekorus.
9. Pagaidiet, kad šokolāde sastingst un karameles atdziest, tad varat noņemt izveidotās konfektes nost no cepamās pannas!