Piecas gardas receptes no spāņu virtuves

© Reinis Hofmanis, F64 Photo Agency

3.lapa

Ceptas pildītās sēnes

Šī ātri pagatavojamā uzkoda vislabāk saderēs ar glāzi Amontillado šerija jeb stiprinātā vīna, kam raksturīga izteiksmīga žāvētu augļu, vieglu citrusu un garšvielu salikuma garšas buķete.

•10 lieli šampinjoni

•50 g Monchego siera

•50 g Serrano šķiņķa

•10 g pētersīļu

Sasmalcina šķiņķi, sarīvē sieru un pievieno sasmalcinātus pētersīļus. Šampinjoniem nogriež kātiņus, izgrebj mīkstumu un piepilda tos ar izveidoto masu. Cep cepeškrāsnī 5-7 minūtes 180 °C temperatūrā. Tapas pasniedz, kamēr karstas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais