IZMĒĢINI! Sēnes rudenīgai maltītei un ziemas krājumiem

© Lauris Aizupietis, F64 Photo Agency

2.lapa

Kāpostu tīteņi ar sēnēm

NEPIECIEŠAMS:

kāposta galviņa

1 kg sēņu

2 vārītas olas

taukvielas apcepšanai

sīpoli

sasmalcināti zaļumi

sāls

PAGATAVOŠANA: kāpostgalvu sālsūdenī izvāra pusmīkstu. Atdzesē un atdala lapas. Rūpīgi notīra un sīki sagriež sēnes, tad tās kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem apcep sviestā. Sēņu masai pievieno sakapātas olas, zaļumus un sāli. Labi samaisa.

Pildījumu liek kāpostu lapās, satin tīteņus un apcep no abām pusēm līdz zeltainam brūnumam.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā