RECEPTES: Sa­lā­ti – vieg­li, bet sā­tī­gi

© eak_kkk/pixabay.com

3.lapa

Cep­ta cā­ļa sa­lā­ti mek­si­kā­ņu gau­mē

SA­STĀV­DA­ĻAS:

450 g cā­ļa fi­le­jas

250 g se­le­ri­jas sak­nes

sar­ka­nās pap­ri­kas pāksts

sī­pols

200 g da­žā­du sa­lā­tu

200 g sa­lā­tu mēr­ces

100 g olīv­u

sāls

PA­GA­TA­VO­ŠA­NA:

  1. Cep­tu cā­ļa fi­le­ju sa­griež sal­mi­ņos, no­tī­rī­tu se­le­ri­jas sak­ni sa­rī­vē, pap­ri­ku, sī­po­lus un sa­lā­tus sa­griež sal­mi­ņos.

  2. Dār­ze­ņus un cā­ļa ga­ļu kār­to sa­lā­tu trau­kā un pār­lej ar mēr­ci.

  3. Pirms pa­snieg­ša­nas gal­dā ro­tā ar olīv­ām, sa­lā­tu la­pām un sī­po­la ri­pi­ņām.

Svarīgākais