Svinam pankūku dienu! TOP 10 gardas idejas plāno pankūku pildījumam

© Publicitātes foto

6.lapa


6. Pankūkas ar biezpiena un marmelādes pildījumu

Izejvielas pildījumam (2 pankūkām):

180 g 9 % biezpiena

50 g marmelādes

50 ml saldā krējuma

1 ēd.k. cukura

1 tējk. rīvētas apelsīna miziņas

vaniļas cukurs vai vaniļas ekstrakts

20 g marmelādes dekorēšanai


Pagatavošana:

1. Saldo krējumu sakuļ stingrās putās.

2. Bļodiņā liek biezpienu, pievieno cukuru, vaniļas cukuru vai vaniļas ekstraktu, smalki sarīvētu apelsīna miziņu, sagrieztus marmelādes gabaliņus, un ar karoti visas sastāvdaļas sajauc.

3. Biezpiena masā iemaisa putukrējumu.

4. Biezpiena pildījumu izklāj uz iepriekš pagatavotām un atdzesētām plānajām pankūkām, pankūkas saloka.

5. Pirms pasniegšanas pankūkas pārber ar pūdercukuru un dekorē ar marmelādes gabaliņiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā