RECEPTES: Ekonomisks un gards cienasts bērnu ballītei

5.lapa

Vienmēr pieprasītā pica!

“Picas gatavošana var izvērsties kā aktivitāte, ko visi bērni dara kopā. Atliek tikai sagatavot sastāvdaļas, lai katrs viesis var pagatavot tādu picu, kas pašam garšos vislabāk,” stāsta Normunds Baranovskis un iesaka picas gatavošanai izmantot neitrālu rauga mīklu. Sastāvdaļas atrodamas teju ikvienā mājā - pamatu veido milti, piens, raugs un eļļa (recepti skati zemāk). Picas pildījumam sagatavo sastāvdaļas, piemēram, tomātu pastu (mērci), divu veidu sieru (piemēram, mocarellas un Krievijas), vārītu putna gaļu, vārītas olas, marinējumus, svaigus zaļumus (piemēram, spinātu lapiņas, baziliku un lociņus). Aicini, lai bērni veido savu individuālo picu! Picu cep 200 grādu temperatūrā. Cepot picu, plāti novieto krāsns apakšā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā