Atklāts veids, kā 15 minūšu laikā nogatavināt avokado

© Kaspars Krafts/F64

Kāds "TikTok" blogeris dalījies ar padomu par to, kā 15 minūtēs nogatavināt avokado.

"Es nogatavināšu šo avokado 15 minūtēs. Viss, kas jums nepieciešams, ir avokado un alumīnija folija. Jums ir jāņem avokado un cieši jāietin alumīnija folijā. Ievietojiet to iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī līdz 90 grādiem," par savu metodi stāsta gardēdis.

Avokado jāatstāj cepeškrāsnī uz 15 minūtēm. Pēc tam tas ir jāizņem un jāļauj atdzist. Pēc tam var attīt foliju.

Pēc karsēšanas cepeškrāsnī avokado kļūst mīksts kā sviests un ir viegli sagriežams ar nazi.

Dzīvesstils

Pavasaris ir vislielākās ērču aktivitātes periods. Šie kukaiņi, mostoties no ziemas miega, kļūst ļoti agresīvi, tāpēc no marta beigām līdz maija vidum cilvēki, kas apmeklē mežaparku teritorijas, aicināti būt īpaši uzmanīgiem.

Svarīgākais