Pavisam vienkāršs un ātrs veids, kā glīti izdekorēt kūkas

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Šis triks noderēs ikvienai kūku un kēksu cepējai. Dekorēšana ne vienmēr ir sarežģīts process, to var paveikt pavisam vienkārši un ātri. Rezultāts būs satriecošs!

Vajadzēs:

  • kūku;
  • pūdercukuru;
  • caurduri;
  • mežģīnes (piem., mežģīņu galdautu).

Process:

1. Uz kūkas uzlieciet virsū mežģīnes.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Pēc tam caurdurī ieberiet pūdercukuru.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Apberiet kūku ar cukuru.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pēc tam uzmanīgi noņemiet nost no kūkas uzklāto mežģīņu audumu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Tuvojoties Visu svēto dienas priekšvakaram jeb Helovīnam, ir īstais laiks ļaut vaļu iztēlei un iedvesmoties nedaudz spocīgākām receptēm. Helovīnam, ko visā pasaulē atzīmē 31. oktobrī,  ir raksturīgi ne tikai interesanti un iztēles bagāti tērpi, bet arī spocīgi un gardi našķi. Lai uz svētku galdā netrūktu pārsteigumu, kulinārijas blogeri Anna Panna piedāvā izmēģināt izcila un pavisam vienkārša deserta recepti – šokolādes krēmu ar šokolādes cepumu smiltīm un želejas tārpiņiem.