Triks, kā piešķirt savam iemīļotajam dzērienam jaunas garšas

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Piešķiriet saviem iemīļotajiem dzērieniem jaunas garšas. Pagatavojiet aromātiskos ledus gabaliņus!

Nepieciešams:

  • ledus trauciņš;
  • laims;
  • piparmētru lapiņas.

Process:

1. Izpiediet no laimiem sulu.

2. Ledus trauciņa iedaļās ielieciet piparmētru lapiņas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Lapiņām virsū uzlejiet laima sulu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Ievietojiet ledus trauciņu saldētavā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Pagaidiet līdz laima sula sasalst.

Kad laima sula sasalusi, varat pagatavot gardus dzērienus. Laima-piparmētru ledus gabaliņus varat pievienot klāt ūdenim, sulām un citiem dzērieniem.

Ekrānuzņēmums no Youtube

P.S. Laima sulas vietā varat sasaldēt arī citu citursaugļu sulu, piemēram, apelsīna!

Avots

Virtuvē

Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone iesaka gardu, veselīgu un sātīgu recepti - spageti ar ķirbju mērci! Mērces sastāvā ir ķirbja biezenis kam ir neitrāla garša, bet laba pievienotā vērtība, jo tas satur A, C, E, K, B6 vitamīnus, kāliju, magniju, fosforu, dzelzi un šķīstošās šķiedrvielas. Mocarellas siers un prošuto, savukārt, ir izcils pilnvērtīgs olbaltumvielu avots, bet spageti satur “lēnos” ogļhidrātus, B grupas vitamīnus un šķiedrvielas. Ja šim ēdienam klāt baudīsiet arī dārzeņu salātus, maltīte būs vēl pilnvērtīgāka.