Ina Zelča / Autori

19.feb 2011
Kafejnīcas Taka īpašniece Līga Stibe kopš pērnā gada maija vada ģimenes uzņēmumu, kurā darbojas visa ģimene?– mamma, tētis un abi brāļi. Kafejnīcas interjers ir pašu veidots?– vienkārši, bet ar māksliniecisku izdomu.
17.feb 2011
Ziema vēl kādu laiku turpināsies, un tieši šajā gadalaikā ir svarīgi nostiprināt imunitāti un izvēlēties pareizus produktus. Arī garastāvoklis ne vienmēr ir možs un pacilājošs, jo no darba jāatgriežas, kad ārā jau ir satumsis.
11.feb 2011
Astrīda Našeniece (60 gadi) vēlējās, lai ar viņu strādā profesionāli speciālisti – ar šādu vēlmi nolēmusi piedalīties pārvērtībās. „Tās man būtu dāvana dzimšanas dienā 19. februārī,” stāsta Astrīda.
8.feb 2011
Mazās rīdzinieces septiņgadīgās Anastasijas Jeremejevas māmiņas Marinas ikdiena stingri pakārtota meitas vajadzībām– no rīta viņu ved uz skolu, bet pēcpusdienā abas atgriežas mājās no 2.speciālās internātskolas, kur rudenī meitene sāka mācības 1.klasē.
4.feb 2011
Aija Ninnere (35 gadi) pārvērtībās vēlējās piedalīties galvenokārt matu dēļ, jo nezināja, kāds griezums un matu krāsa piestāv vislabāk. Aijai savulaik ir bijuši ļoti īsi mati.
2.feb 2011
Holesterīns ir dabā sastopama taukviela, un tā ir svarīga organisma šūnu ārējā apvalka sastāvdaļa. Tāpēc cilvēkam nelielā daudzumā holesterīns ir nepieciešams. Daļu holesterīna sintezē organisms, bet pārējo uzņem ar pārtiku – tā ir trekna gaļa, teļa aknas, trekni piena produkti un olas.
2.feb 2011
Rokdarbnieces Daigas Sotakas rokdarbu klāstā ir daudzkrāsaini un skaisti darbi, kas veidoti dažādos interesantos rakstos, taču jau vairākus gadus viņas adījumi top arī no savērptas suņu vilnas, kurai izsenis piedēvē dziednieciskas spējas.
31.jan 2011
Jāni Lulli (39 gadi) interesēja, kā notiek pārvērtību process, tāpēc viņš nolēma pieteikties.
26.jan 2011
Latvijas Jūras akadēmijas absolvente Daiga Rināsa, kurai ir 23 gadi, tikko saņēmusi augstskolas diplomu un uzsāks darba gaitas izvēlētajā specialitātē. Viņas profesija ir vīrišķīga: kuģa vadītājs – stūrmanis.
24.jan 2011
Hinduisma sakrālā un slepenā zinātne Ādhi mardana joga – lāsta iznīcināšanas joga – jau desmit tūkstošus gadu senā pagātnē runāja par lāstu un no tā izrietošajām sekām, kā arī glāba cilvēkus no lāstu nodarītā ļaunuma un dara to joprojām.
21.jan 2011
Kurš gan ēdienu gatavošanā neizmanto garšvielas ar aromātisku vai asu garšu un aromātu? Garšvielas ir pārtikas produkti, un gandrīz visas tās iegūst no garšaugiem, izmantojot to augļus, sēklas, ziedu daļas, mizu, lapas un saknes.
18.jan 2011
Ikdienā, veidojot ēdienkarti, diez vai daudzi aizdomājas, kādu vidi rada produkti, ko apēdam. Pareizam uztura sadalījumam jābūt šādam – 80 procenti sārmainu un 20 procenti skābu vidi veidojošu produktu.
17.jan 2011
PIEKTDIENA
17.jan 2011
Nav noslēpums, ka, kļūstot vecākiem, arvien vairāk nākas cīnīties ar ādas novecošanos. Viens no faktoriem, kas liecina par šādu problēmu, ir hialuronskābes samazināšanās organismā. Rezultātā āda vairs nav tik tvirta, veidojas krunciņas un grumbas, kas bojā izskatu.
14.jan 2011
Elīna Balgalve (28 gadi) vēlējās piedzīvot pārmaiņas, tāpēc arī tapa pieteikuma vēstule pārvērtībām. „Visvairāk vēlējos iegūt interesantu matu sakārtojumu,” atzīst pasākuma dalībniece.
20.dec 2010
Ir pienācis laiks katram cilvēkam sakārtot viņam nolikto dvēseles ceļu, atbrīvoties no negatīvās enerģijas un no tā, kas traucē pa to iet, pilnveidot sevi un mainīt attieksmi pret dzīvi.
20.dec 2010
Aija Merkulova (27 gadi) pārvērtībām pieteicās, jo sen bija sapņojusi par ilgviļņiem, taču kopā ar frizieri izlēma, ka nevajag bojāt matus, tāpēc labāks variants – nogriezt tos īsākus.
20.dec 2010
Beta karotīnu ir svarīgi uzņemt ar uzturu – krāsainajiem dārzeņiem un augļiem, jo ne vienmēr A vitamīns produktos ir pieejams.
15.dec 2010
Gaidot Ziemassvētkus, ik gadu sarūpējam dāvanas, taču tā nav vienīgā iespēja, ko katrs spējam izdarīt šajā noskaņu un pārdomu laikā. Varbūt tieši tagad ir īstais brīdis, kad lielāku uzmanību varam veltīt garīgām, nevis materiālām vērtībām, tās dāvināt citiem un paši iesaistīties to popularizēšanā.
13.dec 2010
Ja pareizi apvieno produktus, tie labāk tiek sašķelti un gremošanas sistēma darbojas efektīvāk. Tāpēc ir svarīgi zināt, ko labāk lietot kopā, kādai jābūt secībai un ko ēst atsevišķi.
4.dec 2010
Gī sviests ir dzidrināts sviests vai piena tauki bez laktozes. Nopērkams tirdzniecības vietās arī Latvijā, bet tā izcelsme nākusi no Indijas.
30.nov 2010
Eksotisko augli čerimoju pasaulē vairāk pazīst kā saldējuma koku, nevis pēc tā botāniskā nosaukuma – Annona cherimola. To audzē Spānijā un Dienvidamerikā.