TEĀTRA AFIŠA novembrim

8.lapa

VIESIZRĀDES

Par zēnu, kurš nevēlējās pieaugt

Foto: publicitātes

Sestdien, 9. novembrī, plkst. 17.00 Dailes teātris sadarbībā ar “Mischief Worldwide Ltd.” Ventspilī “Jūras vārtos” piedāvās teātra “The Mischief Theatre” iestudējumu “Pīters Pens saiet sviestā”.

Tā autori ir Henrijs Luiss (Henry Lewis), Džonatans Seiers (Jonathan Sayer) un Henrijs Šīlds (Henry Shields), bet režisors - Ādams Megido (Adam Meggido).

Publicitātes foto

Kornlijas Politehnikuma drāmas pulciņš šoreiz piedāvā visai ģimenei paredzētu iestudējumu par zēnu, kurš nevēlējās pieaugt.

Leģendārā Pītera Pena un viņa ienaidnieka Kapteiņa Āķa cīņas karstumā viss atkal juks un bruks, bet mīlestība starp Vendiju un Pīteru būs tikpat īsta, kā pasakā.

Publicitātes foto

Tas ir oriģinālā uzveduma precīzs pārlikums no Londonas Vestenda.

Lomās: Gints Andžāns, Andris Bulis, Dainis Gaidelis, Gints Grāvelis, Marta Lovisa Jančevska, Anete Krasovska, Klāvs Kristaps Košins, Niklāvs Kurpnieks, Kristīne Nevarauska, Artis Robežnieks, Lauris Subatnieks, Madara Viļčuka.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Ķirbi var cept vai tvaicēt, vai sautēt uz lēnas uguns zem vāka, lai labāk saglabātu tā derīgās īpašības. Garšvielas īpaši izceļ ķirbja garšu. Desertiem der vaniļa, kardamons, zvaigžņu anīss un kanēlis, bet citiem ēdieniem - Provansas garšaugi, ķiploki, oregano, rozmarīns un timiāns. Ķirbis labi sader ar burkāniem, āboliem, sīpoliem, jaunajiem kartupeļiem un garšaugiem. Ķirbju sula ir veselīgs ēdiens, kas labi uzsūcas organismā, normalizē vielmaiņu un miegu, īpaši bērniem.

Svarīgākais