TEĀTRA AFIŠA novembrim

9.lapa

KONCERTPROGRAMMA

Latviešu komponistu teātra un kino mūzika

Foto: publicitātes

Turpinās Operetes teātra rudens sezona. Valsts svētku laikā ar latviešu komponistu teātra un kino mūzikas programmu “Manos dzintara sapņos” Operetes teātris viesosies Valmierā un Rīgā.

Melodijas vilināt vilinās dziedāt līdzi un ar humoru “izvedīs” skatītāju caur dzīves situācijām, kurās ikviens ir bijis vai kuras gribētu izbaudīt.

Publicitātes foto

Vitāla un dzīvespriecīga koncertprogramma, kas ietver iemīļotas melodijas no Elgas Īgenbergas operetes “Annele”, Raimonda Paula mūzikla “Māsa Kerija”, filmas “Teātris”, dziesmuspēles “Pāri, kas dabonas”, mūzikliem “Marlēna” un “Dāmu paradīze”, Imanta Kalniņa “No saldenās pudeles”, kā arī Induļa Kalniņa “Silavas valsis”, Jāņa Lūsēna, Zigmara Liepiņa dziesmas un daudzas citas.

Publicitātes foto

Solisti: Sonora Vaice (soprāns), Jolanta Strikaite (soprāns), Patrīcija Kozlovska (soprāns), Emīls Kivlenieks (tenors), Nauris Indzeris (baritons), dejotāji Terēze Megija Knauere, Ģirts Bisenieks, vijolnieks Raimonds Ozols, džeza pianists Matīss ŽiIinskis un Operetes teātra orķestra kamergrupa. Diriģents - Atvars Lakstīgala.

Svētku koncerti “Manos dzintara sapņos” notiks:

- 10. novembrī plkst. 15.00 - Valmieras Kultūras centrā,

- 13. novembrī plkst. 19.00 - VEF Kultūras pilī, Rīgā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Ķirbi var cept vai tvaicēt, vai sautēt uz lēnas uguns zem vāka, lai labāk saglabātu tā derīgās īpašības. Garšvielas īpaši izceļ ķirbja garšu. Desertiem der vaniļa, kardamons, zvaigžņu anīss un kanēlis, bet citiem ēdieniem - Provansas garšaugi, ķiploki, oregano, rozmarīns un timiāns. Ķirbis labi sader ar burkāniem, āboliem, sīpoliem, jaunajiem kartupeļiem un garšaugiem. Ķirbju sula ir veselīgs ēdiens, kas labi uzsūcas organismā, normalizē vielmaiņu un miegu, īpaši bērniem.

Svarīgākais