RECEPTE: 5 veselīgas un gardas brokastis

© Ekrānšāviņš no instagram/ alphafoodie

3.lapa

Auzu pārslu un ābolu putra

Publicitātes foto

Sastāvdaļas:

• 100 g auzu pārslu

• nedaudz kanēļa vai vaniļas pulvera

• nedaudz kardamona pulvera

• 400 ml auzu vai mandeļu vai sojas piena*

• 2 mīkstas dateles, smalki sakapāts, lai labāk izkūst

• 200 ml ūdens, ja vajag

• 300 g tīra ābolu biezeņa bez cukura

Pagatavošana:

Katliņā ieber auzu pārslas un kanēli, kardamonu, dateles, pielej pienu un vāri uz nelielas liesmas 7 - 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz putra ir gatava. Ja nepieciešams, pievieno vēl ūdeni. Pirms pasniegšanas iemaisi putrā ābolu biezeni un pasniedz.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais