Trīs gardas un spēcinošas receptes no veselīgām sastāvdaļām

© Publicitātes foto

3.lapa

Normunds Baranovskis piedāvā trīs organismu spēcinošu ēdienu receptes, ko izmēģināt šoruden.

Publicitātes foto

Vistas stilbiņi ar cidonijām un medu

Gatavošanas laiks: 1 h

Sastāvdaļas 4 porcijām:

  • Vistas stilbiņi - 4 gab.
  • Čili - 1 gab.
  • Medus - 2 ēdamk.
  • Cidonijas - 5-6 gab.
  • Ķiploks - 1 gab.
  • Sojas mērce (tumšā) - 2 ēdamk.

Pagatavošana:

  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 170C.
  2. Sagriež cidonijas 4 daļās, izņem sēklas.
  3. Cepeštraukā liek cidonijas un vistas stilbiņus, ķiploku.
  4. Sajauc sojas mērci ar medu un čili.
  5. Pārlej vistas stilbiņiem un tos nedaudz apvārta.
  6. Cepeštrauku pārklāj ar foliju un liek cepties uz 30 minūtēm.
  7. Noņem foliju un apbrūnina vistiņas.

Ieteikums!

Pasniedz ar sev iemīļotām piedevām! Vislabāk garšos ar sezonālo dārzeņu biezeņiem vai svaigiem salātiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.