Normunds Baranovskis piedāvā trīs organismu spēcinošu ēdienu receptes, ko izmēģināt šoruden.
Vistas stilbiņi ar cidonijām un medu
Gatavošanas laiks: 1 h
Sastāvdaļas 4 porcijām:
- Vistas stilbiņi - 4 gab.
- Čili - 1 gab.
- Medus - 2 ēdamk.
- Cidonijas - 5-6 gab.
- Ķiploks - 1 gab.
- Sojas mērce (tumšā) - 2 ēdamk.
Pagatavošana:
- Sakarsē cepeškrāsni līdz 170C.
- Sagriež cidonijas 4 daļās, izņem sēklas.
- Cepeštraukā liek cidonijas un vistas stilbiņus, ķiploku.
- Sajauc sojas mērci ar medu un čili.
- Pārlej vistas stilbiņiem un tos nedaudz apvārta.
- Cepeštrauku pārklāj ar foliju un liek cepties uz 30 minūtēm.
- Noņem foliju un apbrūnina vistiņas.
Ieteikums!
Pasniedz ar sev iemīļotām piedevām! Vislabāk garšos ar sezonālo dārzeņu biezeņiem vai svaigiem salātiem.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā