Miltiem pieber cepamo pulveri un sodu. Samaisa un izsijā.
Iztīra un sagriež bumbierus mazos gabaliņos vai sarīvē.
Olu masai pievieno miltus, pēc tam iecilā bumbierus un maltas krustnagliņas.
Mīklu ielej keksa formā un liek cepties. Pēc aptuveni 30 minūtēm pārbauda gatavību. Ja keksā iedurot koka irbulīti, pie tā nekas nepielīp, kekss ir gatavs.
Latvija tāpat kā Lietuva un Igaunija, nākamā gada 8. februārī atslēgsies no Krievijas un Baltkrievijas energosistēmas (BREL), lai pievienotos kontinentālās Eiropas sistēmai. Tā kā tīkla balansēšanas jaudu izmaksas Latvijā ir plānots uzlikt uz galalietotāju pleciem, elektrības tirgotāji brīdina par gaidāmu elektrības rēķinu pieaugumu. Savukārt Klimata un enerģētikas ministrija Neatkarīgo mierināja, ka nekādas būtiskas izmaiņas elektrības rēķinos nebūšot.