Ideja, kā rīta tējas tasi padarīt vēl gardāku

© pexels.com

Daži no rītiem dod priekšroku karsti kūpošai kafijas tasei, bet citi gluži pretēji mēdz baudīt gardu tēju. Ja jūs piederat otrai cilvēku grupai, kuri no rītiem bauda tēju, tad šis triks jums var noderēt. Padariet savu zaļās tējas tasi vēl gardāku, pievienojot klāt pāris sastāvdaļas.

Viss, kas jums būs nepieciešams ir:

  • zaļā tēja;
  • karsts ūdens;
  • medus;
  • ingvers;
  • citrons;
  • kurkums.

Process:

  1. Uzvāriet tējkannā ūdeni.
  2. Aplejiet zaļo tēju ar ūdeni.
  3. Pievienojiet tējai klāt nedaudz svaiga ingvera, mazliet medus, daiviņu citrona un nedaudz kurkuma.

Šīs piedevas ne tikai piešķirs tējai jaunu garšu, bet arī var palīdzēt uzlabot gremošanas trakta darbību. Ingveram tāpat kā kurkumai piemīt pretiekaisuma īpašības. Tāpat šāda tēja var palīdzēt mazināt rīta nelabumu, skābes refluksa biežumu.

Avots

Uzturs

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais