Interesants fakts: no kā tiek gatavota baltā šokolāde?

© pexels.com

Tumšā un piena šokolāde tiek gatavota no kakao pupiņām. Tieši kakao iekrāso šīs šokolādes tumšā krāsā. Bet no kā tiek gatavota baltā šokolāde?

Kā izrādās, tad baltā šokolāde nemaz nav šokolāde.

Baltā šokolāde nesatur kakao pupiņas, tieši tāpēc to nemaz nevarētu dēvēt par šokolādi, bet gan par tās attālu "māsīcu".

Baltā šokolāde ierasti tiek gatavota no kakao sviesta, kas sajaukts kopā ar cukuru un kādu aromatizētāju, visbiežāk tieši vaniļu.

Avots





Uzturs

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais