Kā 20 minūtēs gardi pagatavot ķirbi?

© pexels.com

Šī būs, iespējams, pati vienkāršākā un ātrākā ķirbja pagatavošanas recepte. Lai varētu baudīt gardo ķirbi, būs nepieciešamas vien 20 minūtes.

Vajadzēs (4 porcijām):

  • 1 ķirbi;
  • 1/4 gl. kļavu sīrupu (vai arī pēc garšas);
  • 1 ēdamk. sviesta.

Pagatavošana:

1. Pārgrieziet uz pusēm ķirbi un izgrebiet to.

2. Uz šķīvja uzlieciet vienu no ķirbja pusītēm (ar griezto vietu uz augšu).

3. Ķirbī ielieciet ēdamkaroti sviesta un piepildiet to ar kļavu sīrupu.

4. Lieciet ķirbja pusīti "cepties" mikroviļņu krāsnī 10 līdz 15 minūtes, līdz tas ir kļuvis mīksts.

Tas arī viss! Ķirbis ir gatavs ēšanai!

Avots

Uzturs

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais