8 produkti, kuros patiesībā ir pārsteidzoši daudz cukura

© pexels.com

3.lapa

pexels.com

3. Konservēti augļi

Visi augļi satur dabiskos cukurus, tomēr daudzi bundžās esošie augļi ir konservēti cukurotā sīrupā. Šīs apstrādes laikā tiem pievieno daudz nevajadzīgu cukuru.

Vislabāk izvēlēties svaigus augļus. Ja tomēr negribas atteikties no konservētiem augļiem, "Healthline" iesaka izvēlēties tādus, kuros augļi konservēti sulā nevis sīrupā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Mūsdienās diabēts ir kļuvis par nopietnu sabiedrības veselības izaicinājumu, un tā attīstība bieži notiek nemanāmi, bez acīmredzamām pazīmēm. Kāpēc diabēta izplatība kļuvusi tik izteikta, kādi faktori veicina tā nemanāmo piezagšanos ikdienā, skaidro farmaceite Ksenija Lukjanova.