RECEPTE: Desu salāti ar divu veidu gurķiem un redīsiem

© Pixabay.com

Interesants garšu apvienojums – gaļa, siers, svaigi un marinēti gurķi.

Sastāvdaļas

  • 300 g vārītas desas
  • 100 g siera
  • 150 g marinēti gurķi
  • 150-200 g redīsu
  • 1 violetais sīpols
  • Daži zaļie lociņi
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 3-4 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

1․ Desu sagriež prāvos gabalos, sieru - salmiņos, gurķus un redīsus - aplīšos, sīpolu - gredzenos. Lociņus sakapā.

2․ Saliek visu bļodā. Pievieno sāli un piparus.

Pārlej ar olīveļļu un samaisa.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS SALĀTU RECEPTES!

Virtuvē

Daudzi cilvēki ir pieraduši sākt savu dienu ar tasi kafijas, tomēr vai esat pārliecināts, ka protat to uzglabāt pareizi? “Starbucks” kafijas attīstības direktore Leslija Volforda stāsta “Eatingwell” par labāko kafijas uzglabāšanas veidu, lai saglabātu tās garšu un aromātu.

Svarīgākais