Kā pagatavot gardu šokolādes cepumu nieka 60 sekundēs

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Gardu, siltu un apetelīgu saldumu pagatavošana ne vienmēr var būt ļoti sarežģīta. Lai arī var šķist, ka, piemēram, cepumus ir daudz vieglāk iegādāties veikalā, tā nemaz nav. Izmēģiniet šo 60 sekunžu recepti.

Vajadzēs:

  • 20 g izkausēta sviesta;
  • 25 g cukura;
  • 10 g piena;
  • 55 g miltu;
  • 1/8 tējk. cepamās sodas;
  • šķipsniņu sāls;
  • šokolādi.

Pagatavošana:

1. Sviestam pievienojiet klāt cukuru, sāli, sodu un pienu. Visu kārtīgi samaisiet kopā.

2. Pēc tam klāt pievienojiet miltus un šokolādes gabaliņus. Visu kārtīgi samīciet kopā, lai iegūtu viendabīgu masu.

3. Ar rokām izveidojiet liela cepuma formu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Cepumu lieciet mikroviļņu krāsnī un "cepiet" vienu minūti.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Svarīgi ir cepumu nepārcept, tam ir jābūt ļoti mīkstam. Cepiet cepumu aptuveni 60 līdz 75 sekundes. Izņemot cepumu laukā no mikroviļņu krāsns, ļaujiet tam piecas minūtes atdzist!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais