Kā pašam mājās pagatavot paniņas?

© pexels.com

Ja jums gatavojot ēst receptē teikts, ka nepieciešamas paniņas, bet tās aizmirstāt iegādāties, tad nesatraucieties, jo paniņas pavisam vienkārši varat pagatavot pats.

Lai pagatavotu paniņas jums nepieciešams vien piens un etiķis. Etiķa vietā varat izmantot arī citrona sulu.

Ja paniņu gatavošanā izmantosiet etiķi, tad svarīgi ir ievērot noteiktas proporcijas. Uz vienu glāzi piena nepieciešama viena ēdamkarote etiķa.

Ielejiet pienā etiķi un kārtīgi samaisiet to. Atstājiet piena + etiķa "dzērienu" nostāvēties piecas minūtes. Pēc aptuveni piecām minūtēm jūsu paniņas būs gatavas.

Līdzīgs process ir arī izmantojot citronu sulu. Nepieciešama viena glāze piena un viena ēdamkarote citrona sulas. Sajauciet abas sastāvdaļas kopā, kārtīgi tās samaisiet un atstājiet uz piecām minūtēm. Tas arī viss!

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais