Iespējams, vienkāršākais veids, kā mājās pagatavot suši

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Ja jums garšo suši un jau sen ir vēlme tos pagatavot mājās, taču to pagatavošana liekas pārāk sarežģīta, tad šīs triks jums lieti noderēs! Suši pagatavošana vēl nekad nav bijusi tik vienkārša.

Vajadzēs:

  • ledus trauciņu;
  • vārītus suši rīsus;
  • dažādus svaigus produktus (piem., lasi, tunci, avokadu u.c.) suši pagatavošanai pēc izvēles;
  • karoti;
  • šķīvi.

Process:

1. Ledus trauciņa iedaļu apakšā ievietojiet izvēlētos svaigos produktus. Katrā no iedaļām ielieciet vienu produktu, piemēram, avokado gabaliņu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Pa virsu avokado uzlieciet suši rīsus. Kārtīgi piespiediet rīsus, lai tie perfekti iegultos formā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Iepriekšējos soļus atkārtojiet līdz visas ledus trauciņa iedaļas pildītas ar dažādām sastāvdaļām un rīsiem.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ņemiet šķīvi. Apgrieziet otrādi ledus trauciņu un lieciet to uz šķīvja. Ar karoti pasitiet pa ledus trauciņu, lai no tā iedaļām "iznāktu laukā" perfektas formas suši.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais