Apelsīnu siera kūka bez cepšanas

© unsplash.com

Izmēģini šo gardo siera kūkas recepti, tās pagatavošana aizņems vien 40 minūtes!

Nepieciešams:

Porciju daudzums: 20.

  • 16 saldi cepumi;
  • 2 ēdamk. cukura;
  • 115 g izkausēta sviesta;
  • 680 g krēmsiera;
  • 1 1/2 gl pūdercukura;
  • 1 1/2 gl saldā krējuma;
  • 2 ēdamk. apelsīna miziņas;
  • 1 ēdamk. svaigi spiestas apelsīnu sulas;
  • 1/2 tējk. apelsīnu ekstrakta;
  • 1 piliens sarkanās un dzeltenās ēdiena krāsvielas;
  • 1/2 tējk. vaniļas ekstrakta.

Pagatavošana:

  1. Traukā ieklājiet cepamo papīru.
  2. Virtuves kombainā lieciet cepumus, cukuru. Samalki samaliet cepumus un cukuru. Lēnam sausajām sastāvdaļām lejiet klāt izkausēto sviestu.
  3. Lieciet cepumu masu traukā, kurā iepriekš ieklājāt cepamo papīru. Vienmērīgi izlīdziniet (piespiežot) cepuma kārtu pa visu trauka apakšu.
  4. Lieciet trauku saldētavā uz 20 minūtēm.
  5. Ņemiet mikseri, saputojiet krēmsieru. Pēc brīža sieram pievienojiet klāt pūdercukuru. Ar mikseri putojiet abas sastāvdaļas tik ilgi līdz esat ieguvusi viendabīgu, stingru masu.
  6. Citā bļodā lejiet saldo krējumu. Atkal ņemiet mikseri. Jums nepieciešams iegūt putukrējumu. Ik pa laikam, putojot saldo krējumu, pievienojiet tam klāt krēmsiera masu.
  7. Sadaliet krēmsiera - putukrējuma masu divās daļās. Vienai daļai pievienojiet klāt apelsīna ekstraktu, miziņas, sulu un vienu no ēdiena krāsvielām. Sajauciet visu kopā.
  8. Otrai krēmsiera un putukrējuma masai klāt pievienojiet vaniļas ekstraktu, otru krāsvielu.
  9. Izņemiet no saldētavas trauku, kurā atrodas cepumu pamatne. Virsū cepuma pamatnei lejiet krēmsiera un putukrējuma masu, kurai pievienots klāt vaniļas ekstrakts. Pašās beigās lejiet ar otru krēmsiera un putukrējuma masu.
  10. Siera kūku lieciet ledusskapī. Pēc aptuveni sešām stundām varat sākt ēst savu kūku un cienāt ar to citus!

Avots

Virtuvē

Lieliskas pastas maltītes pagatavošanā viens no svarīgākajiem posmiem ir perfekti izvarīt pastu jeb makaronus. Lai izvārītu perfektu pastu, ievērojiet šos deviņus soļus!