Pavāre un uztura speciāliste Jevgēniju Jansoni piedāvā divu Visu svēto dienas priekšvakaram piemērotu ēdienu receptes, kas nodrošinās veselīgu maltīti, turklāt to vizuālais noformējums sevišķi iepriecinās bērnus, kam Halovīni gan spokošanās un jokošanās, gan saldumu dēļ ir sevišķi mīļi.
Krējuma mīkla izdodas mīksta un maiga, lieliski sader ar ķirbja, mīkstā un cietā siera aromātu pildījumā. Vienkārši, bet reizē interesanti un ļoti garšīgi.
Ķirbis ir viena no populārākajām rudens veltēm. Es domāju, ka pat nebūtu pārāk skaļi teikt, ka ķirbis ir rudens karalis. Manuprāt, interesantākā tā īpašība ir spēja apmierināt dažādas garšu kārpiņas.
Kanalizācijas "aromāts", īpaši telpā, kur tiek gatavots ēdien, izraisa nepatīkamas emocijas. Atbrīvoties no izlietnes smakas var vienkārši, ātri un efektīvi, raksta "otkrito.lv".
Mīksti, gaisīgi, zeltaini brūni virtulīši ar ievārījumu pazūd no šķīvja vienā mirklī. Tāpēc iesakām gatavot uzreiz dubultporciju un pievērt acis uz kaloriju skaitīšanu! Vismaz kādā īpašā gadījumā.
Saldie dārzeņi, krēmīgais avokado, pikantas siers un aromātiskie rieksti veido lieliski garšas kombināciju. Un visu papildina brīnumgarda medus un sinepju mērcīte.
No ķirbja var pagatavot visvisādus gardumus. Tomēr, ko iesākt ar tā mīkstumu, kas visbiežāk tiek izmests miskatē? Aplūko šīs vienkāršās idejas, kā lietderīgi izmantot visu ķirbi!
Kad apnikusi ķirbju kūka, biezenis un cepti ķirbji pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā recepti, kā šīs pasaulē lielākās ogas pārvērst interesantā maltītē.
Laba recepte, lai vienā ēdienā apvienotu dažādus sezonas dārzeņus. Ar pildījumu var eksperimentēt pēc vēlēšanās. Var pievienot Briseles kāpostus, spinātus vai sēnes. Sacepumu var pasniegt gan karstu, gan aukstu. Protams, kūpošs ēdiens tieši no cepeškrāsns ir apetītlīgāks!