Sastāvdaļas: 4 vistas šķiņķīši, 9 mandarīni, 4 ķiploka daiviņas, malti melnie pipari, sāls.
Pagatavošana: notīra mandarīnus, sadala daiviņās un sagriež. Lielāko mandarīnu noliek malā. To notīra, nesadala daiviņās, bet sagriež riņķīšos. Sasmalcina ķiploku un samaisa ar sagrieztajiem mandarīniem. Iegūto masu liek dziļā traukā, pievieno piparus, samaisa. Pievieno sagrieztus vistas šķiņķīšus un visu labi samaisa, lai gaļa pilnībā būtu mandarīnu sulā. Uzliek traukam pārtikas plēvi un ievieto uz nakti ledusskapī. Apcep vistu eļļā. Sāli pievieno gatavošanas laikā. Kad gaļa ir gatava, pievieno marinādi no mandarīniem, samaisa un uzliek vāku. Uz lēnas uguns sautē 10 minūtes. Atsevišķi eļļā apcep mandarīna riņķīšus. Uz šķīvja kārto gaļu, uzlej sulu, kas palikusi cepot, un rotā ar apceptajiem mandarīna riņķīšiem.