RECEPTES: Ēdieni Latvijas karoga krāsās

© Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency

2.lapa

PLĀNĀS BIEŠU PANKŪKAS

  • Bietes (sula) - 150 ml
  • Olas 2 gab
  • Milti - 250 g
  • Citrons 1 gab sula
  • Ūdens pēc nepieciešamības
  • Sāls ½ tējk
  • Brūnais cukurs 1 ēdamkarote
  • Eļļa cepšanai
  • Jogurts 400 g

Pagatavošana:

  1. Biešu sulai pievieno olas, cukuru un sāli.
  2. Pieber miltus un kārtīgi samaisi , lai veidojas bieza masa, izmaisi lai neveidojas kunkuļi.
  3. Lēnām pievieno ūdeni, atšķaidot, līdz plāno pankūku mīklas konsistencei.
  4. Cep pievienojot nedaudz eļļas.
  5. Pasniedz ar jogurtu.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais