TOP 5 veselīgas un gardas brokastis skolēniem

© pixabay.com

3.lapa

Auzu pārslu un ābolu putra

Sastāvdaļas:

  • 100 g auzu pārslu

  • nedaudz kanēļa vai vaniļas pulvera

  • nedaudz kardamona pulvera

  • 400 ml auzu vai mandeļu vai sojas piena*

  • 2 mīkstas dateles, smalki sakapāts, lai labāk izkūst

  • 200 ml ūdens, ja vajag

  • 300 g tīra ābolu biezeņa bez cukura

Pagatavošana:

Katliņā ieber auzu pārslas un kanēli, kardamonu, dateles, pielej pienu un vāri uz nelielas liesmas 7 - 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz putra ir gatava. Ja nepieciešams, pievieno vēl ūdeni. Pirms pasniegšanas iemaisi putrā ābolu biezeni un pasniedz.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais