3 idejas, ar ko gardi apēst olas

© unsplash.com

"Veselības centru apvienības" uztura speciāliste Anita Baumane nosauc trīs idejas, ar ko kopā gardi notiesāt olas!

Eksperte iesaka ēst olas kopā ar šķiedrvielu avotu — pilngraudu produktiem.

Šķiedrvielas ir nepieciešamas zarnu trakta veselībai!

Idejas, ar ko gardi apēst olas:

  • Vārīta ola ar pilngraudu maizi ir veselīga alternatīva ceptai olai ar bekonu.
  • Pilngraudu makaroni ar ceptu vai vārītu olu ir veselīgāki par makaroniem ar kečupu.
  • Pilngraudu brokastu putrai pievienojot olu, sāta sajūta saglabāsies ilgāk.

Uzturs

Augļu nogatavošanās ietver virkni sarežģītu ķīmisku procesu, kuru rezultātā mainās augļu krāsa, garša, smarža un struktūra. Kāds banāns ir veselīgāks - stingrs un zaļš vai mīksts dzeltens? Atbildi meklē “Inverse”.

Svarīgākais