Citi raksti

30.nov 2012
Tikai uz savas ādas iespējams pārbaudīt, kā katru no mums ietekmē Mēness fāzes, it sevišķi pilnmēness. Vienam reakcija būs sakāpināta, cits paziņos, ka neko nejūt. Tomēr astrologi uzskata: ja reiz mūsu smadzenēs ir 90 procenti ūdens, bet ķermenī – 70 procenti šķidruma, tad arī cilvēkā tāpat kā dabā notiek enerģijas un emociju paisumi un bēgumi.
26.nov 2012
Piedāvā kūku bodes „Gardums” Gulbenē saimniece Inese Veismane.
22.nov 2012
Nu jau kādu laiku kopā ar draudzeni domājam, ka vajadzētu taisīt savu uzņēmumu. Ir sarunāta tikšanās ar banku, lai apspriestu kredīta saņemšanu. Mani māc bažas, vai viss izdosies un vai beigu beigās nepaliksim zaudētājos. Viss izklausās tik skaisti, savs uzņēmums, pats sev priekšnieks, pats plāno savu laiku. Gribētu zināt, ko astroloģija vēsta par maniem plāniem. Esmu dzimusi 1991. gadā, Mežāzis. Līga
22.nov 2012
Manam vīram piedāvā darbu ārzemēs – Maskavā. It kā tiek piedāvāta laba alga un citi nosacījumi, tomēr – strādāt Krievijā – tas rada zināmas šaubas, vai pieņemt šo piedāvājumu. Vismaz, cik ir dzirdēts – sadzīviskie apstākļi un dzīves līmenis, cilvēku attieksme tur nav tā labākā. Arī ģimenei ilga atšķirtība – tas būtu liels slogs. Mans vīrs pēc horoskopa ir Cūkas gadā dzimis Lauva. Anna
21.nov 2012
Novembris ir laiks, kuru vairāk kā jebkuru citu gada mēnesi caurstrāvo patriotisms, melanholiska piederības izjūta un sarkanbaltsarkanā iekļaušana mīļos, ikdienišķos niekos. Domājot par Latviju un plānojot svētku vakariņu ēdienkarti savai saimei, vērts iepriecināt savus mīļos ar pagalam viegli pagatavojamu un debešķīgi saldu desertu, kas stāsta par mīļo Latviju ne tikai caur tautiskajām krāsām, bet arī sastāvdaļām. Sulīgs lauku biezpiens, krēmīgi vijīgs saldkrējums un spirdzinošas dūmakaino purvu skaistules dzērvenes – tieši tik latviskas ir šā deserta pamata sastāvdaļas.
14.nov 2012
Ja vien cilvēks neuzskata, ka pīrāgos jābūt tikai un vienīgi gaļai, tad doma par kāpostu pīrāgu viņam varētu patikt.
9.nov 2012
Avīzēs horoskopos raksta muļķības. Vai jūs tiešām domājat, ka visiem Auniem vai Lauvām diena (mēnesis, gads) būs vienādi? Kārlis
9.nov 2012
Vēlos uzzināt, kādas būs attiecības ar vīru – paliksim kopā vai izšķirsimies? Es esmu Skorpions, vīrs Strēlnieks. Jautrīte
9.nov 2012
Man gaidāms tiesas process – vai tas notiks, vai mans pretinieks no tā atteiksies? Ja tiesas process notiks, vai ir man izredzes tajā uzvarēt? Esmu pēc horoskopa Jaunava. Maija
9.nov 2012
Makaronu izstrādājumu veikalu plauktos ir bezgala daudz, tie ir ar dažādu formu. Šodien piedāvājumā ir makaroni, ko ražo no rupja maluma miltiem un kuros ir daudz balastvielu.
8.nov 2012
Kādā Mēness fāzē labāk uzsākt diētu? Eleonora
8.nov 2012
Paklausot mammas ieteikumam, aizgāju mācīties par pavāri, taču tagad arvien biežāk domāju – vai tā ir mana īstā profesija. Kas redzams manā horoskopā? Kas man būtu piemērots? Mani dati: 11.09.1990. Linda
8.nov 2012
Labdien! Šobrīd studēju, rit pēdējais mācību gads. Ir ārkārtīgi grūti savienot mācības ar darbu. Skola atļāva brīvo apmeklējumu, bet ieskaites un eksāmeni tāpat jākārto. Brīžiem gribas atmest visam ar roku un braukt uz ārzemēm, kur jau iepriekš esmu dzīvojis. Vai astroloģiski redzams, kā būtu labāk? Esmu dzimis 1991. gada 6. aprīlī. Kristaps
8.nov 2012
Visu mūžu strādāju algotu darbu, biju vidējā līmeņa vadītāja, bet vienmēr bija grūti sadzīvot ar priekšniekiem. Ļoti mocījos, ja atklājās, ka manas zināšanas ir plašākas, ja priekšniecība nebija man autoritāte. Pirms vairākiem gadiem sāku domāt par savu biznesu, ir dažas ieceres, taču joprojām šaubos un baidos. Man ir 46 gadi. Vai nav par vēlu? Dzimšanas dati: 15.07.1964. Jana
8.nov 2012
Kāda situācija manā horoskopā ir ar naudu? It kā nopelnu, bet dažkārt ātri iztērēju, ir kredītsaistības, ko diezgan grūti izpildīt. Esmu dzimusi 1959. gada 15. aprīlī. Valentīna
7.nov 2012
Vita Pokšāne ir pirmsskolas skolotāja ar interesantu hobiju – brīvajā laikā viņa cep tortes. Ar šo hobiju Vita aizraujas jau aptuveni 15 gadus, kuru laikā labprāt apgūst aizvien jaunas receptes un veidus, kā pagatavot un izdekorēt kārtējo torti.
6.nov 2012
Visā pasaulē informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (IKT) ir kļuvušas par svarīgu ikdienas dzīves un ekonomiskās aktivitātes sekmētāju. Valsts reģionālās attīstības aģentūras (VRAA) publiskotie dati liecina, ka arī Latvijas iedzīvotāju ikdienā IKT sniegtajām iespējām ir arvien lielāka loma.
4.nov 2012
Cil­vē­ku in­di­vi­du­āla­jos ho­ro­sko­pos var no­teikt vi­ņu do­tu­mus spor­ta jo­mā, as­tro­lo­ģis­ki ie­spē­jams mē­ģi­nāt pro­gno­zēt pa­nā­ku­mus, ris­ka fak­to­rus un ci­tas lie­tas. Spor­ta as­tro­lo­ģi­ja pa­sau­lē ir at­tīs­tī­ju­sies kā at­se­višķs no­vir­ziens, īpa­ši pie­vēr­šo­ties re­zul­tā­tu pro­gno­zē­ša­nai.
4.nov 2012
Lat­vi­jas 1. rok­ka­fej­nī­cā Lie­pā­jā ir ēdie­ni vi­sām gau­mēm. Šeit pa­bro­kas­tot un pa­pus­die­not nāk gan stu­den­ti, pen­si­onā­ri, gan ve­cā­ki ar bēr­niem, un kat­ram ir ko iz­vē­lē­ties. Ja no­sau­ku­mā ie­tverts vārds rok­ka­fej­nī­ca, tad arī ēdie­nu no­sau­ku­miem jā­būt ar mū­zi­ku, teic ka­fej­nī­cas šef­pa­vā­re Ru­dī­te Eih­val­de un uz­skai­ta - ot­rais ēdiens Dzī­ve kā ro­ken­rols, pi­ca Zī­lī­te, Ro­ke­ra kar­bo­nā­de, Cep­tais ruk­sis, Lie­pā­jas plek­ste, pi­ca Ri­po­ja ak­mens, pi­ca Rie­tu­mu ra­di­o. Ru­dī­te pie­dā­vā se­šu ie­cie­nī­tā­ko ēdie­nu re­cep­tes. Pie­tie­ka­mi vien­kār­šas, lai tās mā­jās va­rē­tu pa­ga­ta­vot katrs.
31.okt 2012
Ēdiens bez mērces bieži vien zaudē daļu no savas garšas vērtības. Ne velti mērču gatavotājiem pavāru saimē piešķir īpašu statusu. Protams, mērces nereti asociējas ar padomju laika raksturīgo tumīgu miltu un krējuma vai piena kombināciju, ko pasniedza kā piedevu pie otrā ēdiena.
20.okt 2012
Augļi jebkurā gadalaikā ieņem nozīmīgu vietu ēdienkartē, jo tie ir ne vien garšīgi, saldi, bet bagāti ar vitamīniem, organiskajām skābēm, pektīnvielām, minerālvielām, šķiedrvielām un citām vērtīgām lietām. Tajos ir ogļhidrāti, kas viegli pārstrādājas.
photo_camera
16.okt 2012
Oktobris rosina iekurināt cepeškrāsni, lai siltā un mājīgā gaisotnē ceptu ābolmaizes, ābolus mīklā, ābolkūkas un citus gardumus. Viens no tādiem ir strūdele. Ja ir laiks un patika, var pašrocīgi gatavot gan mīklu, gan pildījumu, ja laika trūkst un pārliecības par savu varēšanu, var izmantot arī gatavu kārtaino bezrauga mīklu.