Pagatavo šos svētku cepumus ar baltās un tumšās šokolādes kombināciju un iepriecini savus Helovīna svinētājus.
SASTĀVDAĻAS
250 g milti
60 g kakao pulveris ar cukuru
sāls
230 g sviests
150 g pūdercukurs
2 tējk.vaniļas ekstrakts
85 g baltā šokolāde
280 g tumšā šokolāde
PAGATAVOŠANA
1.Sajauc miltus, kakao, sāli, mīkstu sviestu, pūdercukuru un vaniļas ekstraktu. Sadala iegūto mīklu divās daļās un ievieto ledusskapī uz 60 minūtēm;
2.Pēc stundas izņem vienu mīklas gabalu un sagriež to 15 mazās figūrās vai apļos. Liek tos līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni 10 minūtes. Tikmēr vienādās daļās balto un tumšo šokolādi izkausē mikroviļņu krāsnī;
3.Gatavos cepumus iemērciet izkausētā tumšajā vai baltajā šokolādē (pēc saviem ieskatiem), ļauj tai nožūt un pēc tam veido rakstus no citas šokolādes.