Gardēžiem

24.mai 2024
Māksliniece Gundega Rancāne ir arī Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskolas direktore. Savā Facebook kontā viņa bieži publicē neordināru ēdienu receptes.
24.mai 2024
Kā saasnojušie ķiploki atšķiras no parastajiem ķiplokiem un kā uzglabāt ķiplokus, lai samazinātu dīgšanas risku.
23.mai 2024
Astrologi ir izvēlējušies katrai zodiaka zīmei piemērotāko vīna veidu. Oranžais vīns, Chardonnay, baltais un sarkanais maisījums, kāds vīns piestāv tavai zodiaka zīmei, vaicā unian.com.
23.mai 2024
Šie zemeņu panzanellas (sakaltusi un pēc tam izmērcēta maize) salāti, kas vienmēr ir patīkami un nekad nepieviļ.
22.mai 2024
Šī ātri pagatavojamā un garšīgā biezzupa dos enerģiju un siltumu visai dienai. Pasniedziet ar kūpinātu bekonu piesūcinātu biezzupu, kur izmantota vistas gaļa, savvaļas rīsu maisījums un grauzdēta sarkanā paprika. Pasniedziet vakariņās ar grauzdētas bagetes gabaliņiem mērcēšanai.
21.mai 2024
Sagatavojiet šo ātro desu, kabaču un rīsu ēdienu tikai 20 minūtēs. Aromāts, garša un bauda - tas ir ideāli piemērots, ja vēlaties kaut ko ātru un vienkāršu.
19.mai 2024
Kivi, kas ir bagāti ar serotonīnu, var palīdzēt ātrāk aizmigt un ilgāk gulēt. Viens no skaistākajiem un gardākajiem augļiem, kivi ir gan bērnu, gan pieaugušo iecienīti.
18.mai 2024
Mehiko pilsētā esošā tako ēstuve „Tacos El Califa de León” ir vienīgais meksikāņu nacionālā ēdiena tako kiosks starp 18 restorāniem Meksikā, kam piešķirta kārotā „Michelin” zvaigzne.
17.mai 2024
Ēdienkarte var būtiski ietekmēt ilgmūžību. Mēs visi vēlētos nodzīvot līdz 100 gadiem ar labu veselību, taču izdomāt, kā to sasniegt, var būt grūti.
16.mai 2024
Izmantojiet sezonas augļus un mandeļu pārklājumu, lai izceptu šo gardo rabarberu un apelsīnu kūku.
12.mai 2024
Labākais veids, kā sākt dienu, ir patīkams tējas laiks, vai ne? Gan tējas cienītāji, gan ikdienas tējas dzērēji var gūt labumu no lieliskas tējas tases, lai noteiktu dienas toni. No plašā pieejamā klāsta var būt grūti izvēlēties tikai vienu rīta tēju, raksta alar.my.
12.mai 2024
Mātes dienai radīta maiga, ziedu ieskaņu klasiska biskvīta torte. Kaltētas rožu ziedlapiņas, rožu glazūra un avenes veido pārsteidzošu dekorāciju.
11.mai 2024
Ko pagatavot, gaidot māmiņdienu? Cepta cūkgaļas šķēle - tonkatsu. Labākā daļa? Pagatavošana aizņem tikai 20 minūtes.
10.mai 2024
Sagriežot bietes šķēlēs, mēs samazinām gatavošanas laiku uz pusi - lai varētu pavadīt mazāk laika, gaidot, kamēr bietes apcepas, un vairāk laika, lai patiešām iedziļinātos šajos krāsainajos salātos.
9.mai 2024
Tiek uzskatīts, ka kvinoja ir labs dzelzs, folijskābes, mangāna, magnija un bez lipekļa avots.
9.mai 2024
Ikreiz, kad mēs domājam par papīra galda salvetēm, mūsu prātā iešaujas glīti salocīta mīksta balta papīra attēls, ko bieži lietojam pie pusdienām.
8.mai 2024
Nomainiet savu ierasto vistas ēdienu pret mājās gatavotiem vistas iesmiņiem svieta mērcē. Ēdiens tiek gatavots divās daļās, apvienojot vistu ar bagātīgu, sviesta mērci.
7.mai 2024
Pasta e fagioli ir klasiska itāļu zupa, kas tulkojumā nozīmē makaroni un pupiņas. Šī receptes versija ir ātrās pagatavošanas recepte, kurā galvenās lomās ir pieliekamais un saldētava, tāpēc sagatavošanās laika vispār nav.
7.mai 2024
Vislabāk ir atteikties no pārtikas produktiem ar augstu sāls saturu, piemēram, kinoteātra popkorna un frī kartupeļiem, taču ir jāuzmanās no vairākiem pārtikas produktiem, kas ir bagāti ar sāli.
5.mai 2024
Ar kūpinātas desas, timiāna, ķiploku un veselīga dārzeņa garšu šis desu sautējums ir sātīgs, kā visu dienu gatavots.
4.mai 2024
Netīrs grils var apdraudēt veselību un drošību, tāpēc ir labi zināt, kā vislabāk uzturēt grilu tīru.
1.mai 2024
Pagatavojiet krēmīgus, pikantus olu salātus, lai padarītu tortiljas garšīgas. Olu salāti pasniegti ar mājās gatavotu mērci.