Zivju restorāna Le dome pavārei un konkursa Latvijas pavārs 2014 uzvarētājai Kristīnei Strodei patīkot tvert emocijas, ko netieši dāvā apmeklētāji. Ja vien ir laiks un iespēja, viņa klusām iezogas restorāna zālē, lai pavērotu, kāda ir pirmā viņu reakcija, baudot ēdienu.
Kur slēpjas grilēšanas un piknikošanas lielākais jaukums? Siltajos vasaras vakaros, kad var ēst ārā, iespējā būt kopā ar savējiem, bet pats galvenais – neierobežotā maltītes pagatavošanas daudzveidībā un vienkāršībā.
„Latvijas pavārzellis 2014” Edgars Balodis piedāvā siltā alus recepti, kas sasildīs ikvienu līgotāju pat visaukstākajā Līgo vakarā. Savukārt speciāli mazajiem līgotājiem, kā arī šoferīšiem „Latvijas pavārs 2014” Kristīne Strode ir sagatavojusi miestiņa recepti.
Grilēšana ir neatņemama vasaras tradīcija, un tā kļūst īpaši aktuāla, tuvojoties Līgo svētkiem, jo jādomā, kā savu ģimeni un viesus iepriecināt ar lielisku cienastu – aromātisku, sulīgu un maigu šašliku. Ar savu pieredzi un profesionāliem gaļas un citu produktu grilēšanas noslēpumiem dalās LIDO šefpavāre Ilga Joma.
Mēģini novājēt, taču vasarā gribi atvēsināties ar aukstu saldējumu? Šie veselīgie smūtiji palīdzēs gan atveldzēties, gan samazināt vidukļa apkārtmēru. Viss, kas tev jādara – jāsablenderē visas sastāvdaļas.