Gardēžiem

27.mai 2015
Ideja gardam cienastam
22.mai 2015
Ideja viegli pagatavojamai uzkodai
21.mai 2015
Ciemiņi jau klauvē pie durvīm, bet tev nav laika gatavot? Šīs trīs receptes ir lielisks risinājums, ja vēlies būt kopā ar saviem viesiem, nevis visu vakaru pavadīt virtuvē gatavojot cienastu, kā arī labs veids kā gatavot kopā ar bērnu, jo receptes ir pavisam vienkāršas. Tās var pagatavot jebkurš.
16.mai 2015
Šī ideja būs noderīgas grilēšanas cienītājiem un visiem citiem, kam patīk eksperimentēt virtuvē.
15.mai 2015
Ideja gardam našķim.
15.mai 2015
Idejas brīvdienu pavadīšanai.
15.mai 2015
Drīz klāt būs vasara un saule sildīs ar vien spēcīgāk. Tā vien gribēsies baudīt kādu veldzējošu dzērienu. Lūk, viena ideja neikdienišķam dzērienam karstā vasaras dienā.
photo_camera
15.mai 2015
Daudziem oranžīgais eksotiskais auglis apelsīns asociējas ar dzīvesprieku, sauli un, protams, patīkamu saldu garšu. Minēt apelsīna dievīgo aromātu un garšas īpašības – tas būtu krietni vien par maz, lai raksturotu šo vērtīgo augli. Veselīga uzkoda, ērti paņemams līdzi uz darbu vai izbraucienā, un tā izmantojums dažādās receptēs arī ir daudzveidīgs.
14.mai 2015
Labu apetīti!
11.mai 2015
Lai labi garšo!
8.mai 2015
Ja Aglonas pusē kādam neatliekami ievajagas riktīgu mājas torti – no lauku vistu olām, pārējiem lauku labumiem un ar mīlestību gatavotu, visi taujā pēc Ērikas. Savā laikā tortes cepa viņas vecāmāte, cepa mamma, un Ērikai, vēl mazai esot un pie plīts pa kājām visiem maisoties, tā īstā māka, bezgala daudz visādu gudrību un knifiņu pielipa gluži nemanot.
8.mai 2015
Zemeņu un šokolādes kombinācija sniegs patiesu baudījumu. Tā kā kūka nav jācep, tā pagatavošana neprasīs daudz laika.
7.mai 2015
Latgalē no laika gala, šķiet, nav nevienas saimnieces, kura nebūtu sējusi balto sieru. Arī mana babiņa to prata, un viņas siers, saulītē nokaltis, ciets kā krama gabals, mums, bērniem, bija ikdienas našķis. Gards našķis, kuru garšas kārpiņas reanimē joprojām: ar naža un mazā āmurīša palīdzību no lielā rituļa atskaldītais siera kriksītis, aiz vaiga aizstūķēts, deva gan sāta sajūtu, gan aizstāja konfekšu neesamību, gan dievīgi garšoja. Laiki mainās, laiki iet, taču balto sieru Latgalē īstas saimnieces sien joprojām. To veco labo, visiem zināmo, un izdomā arī kādu jaunu, mūsdienīgu variāciju!
6.mai 2015
Latgalē senos laikos bez biezpiena kļockām nebūtu iedomājams neviens mielasts – šo saldo ēdienu godu saimnieces parasti pasniedza kā pēdējo, pirms bērinieki cēlās no galda un devās katrs uz savu pusi. Šodien drīkst apgalvot, ka līdz ar laiku mainās pat gadu simtos izkoptas tradīcijas: izrādās, tagad visi grib, lai kāzu otrā rīta pirmais ēdiens būtu tieši kļockas – drusciņ saldas, drusciņ taukas, bezgala sulīgas un gardas.
5.mai 2015
Šie gardie augļu salāti lieliski noderēs tiem, kuriem patīk našķoties veselīgi.
4.mai 2015
Bloga upene.lv veidotāja Annija Mihelsone ir veselīga dzīvesveida piekritēja, ar savām zināšanām un pieredzi par visu dabisko un veselīgo savā portālā uzrunā un iedvesmo līdzīgi domājošos.