Cilvēki, kuri dod priekšroku smagākai maltītei vakariņās, var ēst tītaru, kas ir bagātīgs triptofāna un veselīgu olbaltumvielu avots. Tītars ir labāka izvēle par vistas gaļu, jo mūsu ķermenim to ir vieglāk sagremot.
Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.